Sead prevario mnoge: Izdao vikendicu 80 puta za novogodišnju noć!

Redakciji portala Crna-Hronika javila se grupa prevarenih osoba koja svoje novogodišnje praznike neće dočekati u prazničnom duhu. Jedan od prevarenih osoba je i Nedim Lapendić iz Živinica. Njegovu priču prenosimo u cijelosti.

Uplatili smo avans za vikendicu, a onda nas je prevario OVAJ čovjek!

Otvoreno pismo Načelniku Opčine Travnik gdinu Admiru Hadžiemriću, i kantonalnom ministru privrede Srednjobosanskog kantona gdinu Nisvetu Hrnjiću!

PREVARA NA VLAŠIĆU: Vikendicu iznajmio 80 puta za novogodišnju noć!

Prevarene osobe napravile su Facebook grupu na kojoj će lakše moći komunicirati u vezi ovog slučaja.

“Grupa je napravljena u cilju dogovora oko podizanja zajedničke tužbe protiv dotičnog. Pravdu ćemo tražiti legalnim putem. Nikakvi pozivi na nasilje ili vandalizam nisu mjesto u ovoj grupi. Pošto u grupi ima i ljudi koji nisu direktno oštećeni molim vas da se suzdržite takvih komentara.” – navode za Crnu-Hroniku.

Zgroženi Novogodišnjim dešavanjima na Vlašiću koja su zasjenila ovogodišnji najposječeniji doček Nove 2020 godine, ovim putem vas pozivamo na odgovornost!

Naime (ne) gdin Sead Skopljak rođen 07.04.1960 gdine čija vikendica se nalazi preko puta raskrsnice skretanja za Šišavu je svoju vikendicu (kako se predpostavlja) iznajmio 80 puta za novogodišnje praznike.
Vikendica koja se sastoji iz 3 sprata (3 ili 4 apartmana) je iznajmljena u istom periodu za 80 različitih grupa gostiju i sve grupe su uplatile avans..
Prevareni gosti kažu da su uplačivani iznosi od po 200, 300, 500, 1.250 KM pa i veći iznosi…

Svi zabrinuti hotelijeri, ugostitelji i regularni iznajmljivaći smještajnih kapaciteta na Vlašiću oglasili su se na Facebook-u i traže svoja prava.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79